اصلاح آیین نامه تخفیفات و تصویب آیین نامه واگذاری سهام ترجیحی

ایسنا: چهارشنبه هفته گذشته در جلسه هیات عالی واگذاری ، قیمت برخی از شرکتهایی که از طریق سهام عدالت و یا بورس و مزایده واگذار خواهد شد به تصویب رسید.
کد خبر: ۱۱۹۵۱۸

معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی در گفتگو با ایسنا ، از تصویب قیمت 4 شرکتی که از طریق سهام عدالت واگذار خواهد شد ، در جلسه هیات عالی واگذاری خبر داد و افزود: قیمت شرکتهای نیروترانس با قیمت هر سهم 1973 ریال ، کنتورسازی ایران 1297 ریال ، پارس سوییچ 2982 ریال و حمل ونقل پتروشیمی با قیمت هر سهم 22 هزار و 834 ریال به تصویب شورای عالی واگذاری رسید که در 10 تا 15 روز آینده واگذاری این سهام از طریق سهام عدالت صورت خواهد گرفت.
سیدمهدی عقدایی همچنین به تصویب قیمت واگذاری سهام 6 شرکت از طریق بورس و مزایده اشاره کرد و گفت: شرکت ایران پویا به قیمت هر سهم 50 تومان به صورت نقد ، پارس متال 50 تومان به صورت نقد ، صنعتی جنرال هزار ریال به صورت نقد و نساجی قائمشهر هر سهم 190 ریال به صورت نقد و اقساط از طریق بورس واگذار خواهد شد ؛ همچنین سهام شرکتهای ریسندگی پروین اصفهان به قیمت هر سهم 200 ریال به صورت نقد و شیشه سازی مینا هر سهم 1580 ریال به صورت نقد و اقساط از طریق مزایده واگذار خواهد شد که پس از انتشار آگهی در ظرف یکماه آینده این عرضه ها را خواهیم داشت.
عقدایی در ادامه از تغییرات در دستورالعمل نحوه تنظیم قرارهای واگذاری خبر داد و افزود: قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی و کشوری مصوبه 1337 در این دستورالعمل اصلاح شد. وی همچنین به تصویب آیین نامه واگذاری سهام ترجیحی به کارگران اشاره کرد و افزود: براساس این آیین نامه مبلغ سهام ترجیحی از یک میلیون تومان به 2 میلیون تومان افزایش پیدا کرد و اقساط آن نیز بدون پیش پرداخت در 10 سال خواهد بود ، همچنین در این جلسه اصلاحات کوچکی بر آیین نامه تخفیفات صورت گرفت.
معاون واگذاری سازمان خصوصی سازی در ادامه از عرضه سهام گسترش ماشین آلات عمرانی و زراعی ایران از طریق کارگزاری حافظ خبر داد و افزود: 8 میلیون و 940 هزار سهم این شرکت معادل 66 درصد از امروز در بورس به قیمت پایه 3884 ریال عرضه شده که رقابت تا ساعت 12.30 ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها