خصوصی‌سازی آموزش‌پزشکی امکان‌پذیر نیست

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خصوصی‌سازی آموزش پزشکی امکان پذیر نیست، اما حتی اگر ممکن هم باشد، در حال حاضر شرایط این کار فراهم نیست.
کد خبر: ۱۱۹۳۷۳۰

به گزارش ایرنا، سعید نمکی افزود: موضوعی که به‌تازگی درباره خصوصی‌سازی آموزش پزشکی مطرح شد، به اشتباه منعکس شده بود. در جلسه دانشگاه آزاد اسلامی گفته بودم که وزارت بهداشت در شرایط فعلی و با توجه به شیوع بیماری‌های غیرواگیر و تاثیری که بخش‌های مختلف می‌توانند داشته باشند، به تنهایی توان مقابله با این بیماری‌ها را ندارد و همه بخش‌ها باید در این زمینه کمک کنند.
وی ادامه داد: یعنی بخش خصوصی و سازمان‌های مردم‌نهاد و دانشگاه‌ها باید به نظام سلامت در زمینه بیماری‌های غیرواگیر کمک کنند و اصلا موضوع خصوصی‌سازی آموزش پزشکی مطرح نشده بود. وزیر بهداشت بیان کرد: فقط این موضوع مطرح شد که دانشگاه آزاد باید استانداردهای وزارت بهداشت را برای تربیت نیروی انسانی در حوزه پزشکی بپذیرد، زیرا به هیچ عنوان از استانداردها عدول نمی‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها