پانادیچ: بیرانوند بهترین دروازه‌بان آسیاست

ایگور پانادیچ، مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال پرسپولیس بعد از صعود این تیم به نیمه نهایی جام حذفی در خصوص نقش بسزایی که بیرانوند در این دیدار داشت به جام‌جم گفت: «علیرضا از نگاه من بهترین دروازه بان ایران و آسیاست. نظیر او حتی در اروپا هم کم داریم. هیچ کدام از دروازه‌بان‌هایی که می‌شناسم به اندازه او شرایط روحی روانی مناسبی ندارند.»
کد خبر: ۱۱۹۲۸۹۷

پانادیچ اضافه کرد: «جدا از اینها، بیرانوند توانایی فنی و قابلیت‌های تاکتیکی بزرگی دارد. او می‌تواند با پاس‌های بلند خود شرایط یک بازی را عوض کند و با مهارهای فوق العاده اش، مهاجمان حریف را ناامید کند. در بازی با پدیده، علیرضا در مجموع بسیار خوب کار کرد و حتی با مهار پنالتی، پرسپولیس را به صعود نزدیک کرد.
او همیشه به تیم کمک می‌کند و بازیکن مسؤولیت‌پذیری است.»
مربی گلرهای پرسپولیس در نهایت گفت: «تا وقتی بیرانوند درون دروازه پرسپولیس است خیال‌مان بابت بازی‌های پیش رو راحت است. جدا از دو جامی که طی دو فصل اخیر کسب کردیم، باید به دنبال جام‌های دیگری برویم و مطمئنا بیرانوند در کنار دو دروازه‌بان دیگرمان با تمام انرژی و روحیه‌ای بالا در تیم فعالیت می‌کند تا پرسپولیس را به اهدافش برساند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها