سوت آغاز جشنواره مد و لباس فجر به صدا درآمد

کمک به ذائقه مردم به جای گفتن این را بپوش!

هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با هدف الگوسازی و اهمیت ترویج و تحقق پوشش با سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی و همچنین پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته ۲۶ بهمن در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو آغاز شد.
کد خبر: ۱۱۹۲۱۹۸

در این مراسم علاوه بر طراحان و صنوف لباس کشور، حضور محمدمجتبی حسینی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمید قبادی، رئیس هشتمین جشنواره مد و لباس، جمعی از نمایندگان مجلس از جمله طیبه سیاوشی و احسان قاضی‌زاده، معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور، ملاوردی دستیار ارشد رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی، معاون وزیر، معاون حقوقی مجلس و جمع دیگری از رؤسای اتحادیه‌ها در این مراسم حضور داشتند.
صدیقه پاک‌بین، دبیر جشنواره ابتدای این برنامه با اشاره به انتظاراتی که برای این رویداد وجود دارد، گفت: جشنواره مد و لباس می‌خواهد ویترینی برای مقوله بزرگ فرهنگی، پوشش و لباس باشد، چیزی که گردش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی دارد. این جشنواره همه تلاشش را انجام می‌دهد تا با معرفی بهترین طراحان، سکان را در اختیار برترین‌ها قرار دهد. نباید سکان را در اختیار وارداتی‌ها قرار دهیم. باید فرصت‌های بسیاری را برای کارآفرینی ایجاد کنیم و در این مسیر نیازمند یاری تولید‌کنندگان داخلی هستیم.
پاک‌بین افزود: پوشاک مؤلفه فرهنگی بزرگی است که نبض آن باید در دستان تولید‌کنندگان داخلی بتپد. او از اهمیت نقش طراحان در این حوزه هم گفت .
حمید قبادی، دبیر ساماندهی بنیاد مد و لباس کشور هم در ادامه پیام وزیر غایب ارشاد را خواند و بعد هم از رویکردهای این جشنواره گفت و افزود: زمانی که ما لباس را به عنوان عضو فرهنگی قلمداد می‌کنیم، مفاهیم فرهنگی در آن نهفته است. تمامی تلاش هنرمندان ما در ۲۰ اتحادیه صنفی بر این است به جای این‌که بگوییم «این را بپوش» به افزایش انتخاب مردم و ذائقه آنها کمک کنیم.
معصومه ابتکار هم در بخشی از صحبت‌هایش از اعمال نگاه کاربردی به حوزه مد و لباس در نهاد معاونت زنان خبر داد.
هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر تا ۲ اسفند برقرار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها