سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش ایسنا، به گفته این متخصصان، خوراکیهای فوقالعاده فرآوری شده از تولیدات صنعتی هستند که حاوی ترکیبات و افزودنیهای متعددی بوده و اغلب به شکل دسر یا خوراکیهای آماده برای مصرف عرضه میشود. مصرف این نوع مواد غذایی طی چند دهه گذشته به نسبت قابلتوجهی بیشتر شده است. متخصصان سلامت و تغذیه بر این باورند که مصرف مواد غذایی فوقالعاده فرآوری شده میتواند مرگ زودهنگام را بر اثر بیماریهای مزمن از جمله سرطان و بیماریهای قلبی- عروقی افزایش دهد.
در بررسی اخیر آمده، در آمریکا، کانادا و انگلیس خوراکیهای بیش از حد فرآوری شده به ترتیب ۶۱، ۶۲ و ۶۳ درصد مجموع رژیم غذایی بزرگسالان را تشکیل میدهد. همچنین بررسیها نشان میدهد مصرف این نوع خوراکیها میتواند به چاقی و فشار خون بالا منجر شود.
در مدت زمان انجام این مطالعه ۶۰۲ نفر شرکتکنندگان فوت کردند. متخصصان با در نظر گرفتن فاکتورهایی از قبیل استعمال سیگار دریافتند افزایش ۱۰ درصدی در مصرف خوراکیهای بیش از حد فرآوری شده خطر مرگ را حدود ۱۴ درصد بیشتر میکند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد