در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر سید حسین داوودی، عضو مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی و همکارانش طی پژوهشی دریافتند، رژیمهایی که متنوعتر هستند و امتیاز تنوع رژیمی بالاتری دارند، بدن را در برابر بیماریهای مزمن مانند سرطان و سندروم متابولیک محافظت میکنند و باعث افزایش طول عمر و بهبود وضعیت سلامت میشوند.
میوهها و سبزیها به دلیل داشتن ترکیبات آنتیاکسیدان زیاد و همچنین مصرف لبنیات کم چرب؛ به دلیل وجود کلسیم و ویتامین D خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهند. در حالی که غلات تصفیه شده (مثل برنج سفید، آرد سفید و...) و نیز مصرف گوشتهای قرمز و فرآوری شده (مثل سوسیس و کالباس) با خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط هستند./ ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد