با تشکیل پرونده ای در این ارتباط، موضوع در شعبه 5بازپرسی دادسرای جنایی مطرح شد و بازپرس حسین توکلی تحقیق از مرد صراف را آغاز کرد.
وی در تحقیقات گفت: زمانی که در مغازه خود حضور داشته ، فردی در تماس با وی خود را مدیرعامل یک شرکت معرفی و عنوان کرده است به 60 هزار دلار ارز خارجی نیاز دارد.
شاکی افزود: پس از این تماس و گرفتن نشانی ، ابتدا یکی از همکارانم را برای بررسی صحت وجود شرکت به نشانی مورد نظر فرستادم که وی پس از مراجعه به محل و تحقیق از سرایدار ساختمان ، عنوان کرد، فردی که تماس گرفته مدیرعامل شرکتی است که همچنان در حال فعالیت است.
وی اضافه کرد: پس از چند تماس تلفنی و رعایت تمام جوانب به اتفاق همکارم عازم محل شدم و از او خواستم تا با 60هزار دلاری که همراه دارد، در طبق پایین منتظر بماند تا در صورت بروز مشکل ، دلارها را از دست ندهیم.
دام سارقان
مرد شاکی افزود: وقتی مقابل دفتر شرکت ایستادم و زنگ زدم ، در باز شد و زمانی که سراغ مدیرعامل شرکت را گرفتم ، وی عنوان کرد، من مدیرعامل هستم و منتظر بودم تا دلارها را تحویل بگیرم و گفت پول دلارها نیز آماده است و در این هنگام او مقادیری چک مسافرتی را از جیب خود بیرون آورد و من که اطمینان پیدا کرده بودم ، از همکارم خواستم تا دلارها را به دفتر شرکت بیاورد.
وی در ادامه گفت: وقتی همکارم با دلارها وارد شرکت شد، چند دقیقه بعد، 4 مرد تنومند که در یکی از اتاقها مخفی شده بودند، به من و همکارم حمله ور شدند و پس از ضرب و جرح و تهدید با چاقو، دست و پا و دهان ما را بستند و داخل اتاق زندانی کردند.
وی افزود: درون اتاق متوجه فرد دیگری شدیم که وی نیز با دست و پای بسته در این محل رها شده بود و پس از فرار سارقان متوجه شدیم او مدیرعامل شرکت است که از سوی سارقان با دست و پای بسته شده در این محل رها شده و مدیرعامل قلابی با نقشه ما را به دام کشیده است.
بازسازی صحنه
به دنبال این اظهارات ، مرد صراف از صاحب شرکت شکایت و عنوان کرد وی همدست سارقان بوده است و آنها به اطمینان وی وارد محل شده اند.
با توجه به تحقیق از 3 نفری که با فرار سارقان به دادسرا مراجعه کرده بودند، روز گذشته بازپرس توکلی در ارتباط با دستور بازسازی صحنه سرقت ، گفت: از آنجا که اظهارات هر 3 نفر متناقض به نظر می رسد، برای روشن شدن موضوع و با به دست آمدن اطلاعات مربوط به این سرقت عجیب ، دستور بازسازی صحنه صادر و در حال حاضر موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار دارد.