نکته دیگر اینکه باید برخی تبعیضها برداشته شود از جمله اینکه نیازی نیست در برخی اماکن درهای ورود و خروج مسؤولان با مردم متفاوت باشد.
امروز به جز رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور نیازی به برقراری حفاظت سخت و تدابیر امنیتی وجود ندارد، حتی شاهدیم در برخی موارد رهبر انقلاب از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنند.
در حال حاضر با توجه به امنیت کامل، حفاظت فیزیکی برای برخی شخصیتها معنایی ندارد و در نتیجه حضور حفاظتها بسیار تشریفاتی شده است. به یاد دارم در دهه 60 و همزمان با ترورها، فرزندم که کودک بود میگفت میخواهم زمانی که بزرگ شدم شخصیت برجستهای شوم و چهار محافظ داشته باشم. در آن مقطع تصور برخی اینگونه بود که انسان برجسته شدن چهار محافظ نیاز دارد.البته چنین تصوراتی ممکن است هنوز هم وجود داشته باشد و راهکار برطرف کردن آن اقدام عملی مسؤولان است.
احمد توکلی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....