صالح میرزاآقایی: خودم هم مجذوب «حضرت والا» شدم!

صالح میرزاآقایی درباره نقش حضرت والا در سریال بانوی عمارت گفت: بازخوردهایی که من از این سریال گرفتم تقریبا با بازخوردهای نقش داوود در سریال گمگشته برابری می‌کند که سال ۸۰ از تلویزیون پخش شد و شاید من بعد از حدود ۱۷ سال دوباره با چنین حجمی از واکنش‌ها و محبت مردم مواجه شده‌ام.
کد خبر: ۱۱۸۴۲۹۷

میرزاآقایی در گفت‌وگو با مهر اضافه کرد: آن زمان هم بازی در نقش گمگشته سروصدا به پا کرد و باعث شد نقش‌های بسیاری به یک جوان ۳۱ ساله پیشنهاد شود. ضمن این‌که من بازیگری هستم که از ایفای نقش‌های متفاوت به شدت استقبال می‌کنم؛ چون این تفاوت نقش‌آفرینی، گریم‌های گوناگون را با خود به همراه دارد و الگویم در دنیای بازیگری در این‌گونه تمایزها، رابرت دنیرو است؛ بازیگری که به شدت روی من تاثیرگذار بوده و هست.
این بازیگر با اشاره به گریم خود در این سریال عنوان کرد: خوشبختانه صورت من برای هر نوع گریمی انعطاف‌پذیر است و گریم خود را هم در این سریال بسیار دوست داشتم. این گریم با آن فرم سبیل و سالک روی صورت و موهایی به سبک قاجار توسط مجید اسکندری طراحی شد که آنقدر برای مخاطب باورپذیر و جالب بود که بسیاری می‌گفتند از همان هیبت و سبیل در زندگی روزمره‌ام استفاده کنم.
او اضافه کرد: البته خیلی دوست داشتم چهره حضرت والا دیرتر آشکار می‌شد و مردم را تشنه‌تر می‌کرد و فکر می‌کنم رازآلودگی این نقش هم مردم و هم من را به خود مجذوب کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها