به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سردار محسن خانچرلی اظهار داشت: ساعت ۱۲ و ۵۰ دقیقه ظهر روز پنجم اردیبهشت سال ۸۴، ماموران گشت یگان امداد شهرستان شهریار به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ مشکی رنگ با ۳ سرنشین مشکوک شده و به آن دستور ایست دادند.
وی افزود: پس از متوقف شدن خودرو، شهید «فولادوند» سراکیپ گشت از راننده مدارک مالکیت را درخواست کرد که حین بررسی، راننده با کلت کمری به سمت مامور پلیس تیراندازی و با خودرو از محل متواری شد.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران ادامه داد: مامور پلیس مجروح شده بلافاصله به بیمارستانی در شهریار منتقل شد که متاسفانه بر اثر شدت جراحات و خونریزی، در همان روز به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه تحقیقات پلیس برای دستگیری متهم فراری آغاز شد، ادامه داد: با پیگیری و تحقیقات مستمر پلیس، هویت قاتل فراری پس از گذشت ۱۴ سال شناسایی شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سرنخهای به دست آمده، ماموران موفق شدند مخفیگاه این متهم را در شهر «بناب» استان آذربایجان شرقی شناسایی و پس از هماهنگی های قضایی، وی را در عملیاتی ویژه در مخفیگاهش دستگیر کنند.
سردار خانچرلی با بیان اینکه متهم دستگیر شده، فردی ۴۰ ساله و دارای سوابق متعددی مانند سرقت مسلحانه، حمل موادمخدر، سرقت خودرو و سایر جرایم است، گفت: وی پس از تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان