به گزارش جامجم، عشرت که زمان قتل 17 ساله بود، در حالی مدعی فساد شوهرش شد که دادگاه او را به دیه محکوم کرد. این حکم در دیوانعالی کشور هم تایید شد.
زن جوان در دفاعیات خود به قضات گفت: بعد از فوت پدرم از سوی یکی از بستگانم مورد آزار و اذیت قرار گرفتم و این کار تاثیر بدی روی زندگیام داشت. موضوع را به خانوادهام گفتم، اما آنها مرا مقصر میدانستند؛ به همین خاطر از خانه فرار کرده و به تهران آمدم. در تهران با مردی به نام مهران آشنا شدم که از من خواستگاری کرد. به خاطر اینکه سرپناهی نداشتم، به مهران دلبسته و صیغه او شدم.
او مواد فروش بود و در ابتدا با من رفتار خوبی داشت. بعد از چند ماه رفتارش تغییر کرد و مرا در اختیار مشتریانش قرار میداد. اگر مقاومت میکردم، کتکم میزد. از این وضع خسته شده بودم. یک شب که در خواب بود با چاقو او را کشته و فرار کردم.
در حالی که تلاش خانواده عشرت برای جمعآوری پیشقسط دیه و آزادی او از زندان آغاز شده بود، زنی با مراجعه به برادر زندانی، خود را فردی خیر معرفی کرد که قصد دارد بخش زیادی از دیه را پرداخت کند. او از برادر عشرت خواست 40 میلیون تومان آماده کند تا بقیه آن را خودش بپردازد. برادر زندانی هم با قرض کردن از دوستانش این پول را تهیه کرد و به آن زن داد، اما او گریخت و خانواده عشرت را بدهکارتر کرد. با گذشت ده سال از زندانی شدن عشرت، خیرین برای کمک به او وارد عمل شده و از مردم درخواست کردند در این راه به آنها کمک کنند.
شهروندان خیری که قصد کمک دارند، میتوانند از طریق شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران اقدام
کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم