فرصت 6 ماهه برای حسابرسی استقلال و پرسپولیس

از سوی سازمان خصوصی‌سازی کشور به وزارت ورزش و نهادهای ذی‌ربط فرصتی شش ماهه داده شده تا آنها نسبت به تهیه صورتحساب مالی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که دولتی هستند و در صف خصوصی‌سازی ایستاده‌اند، اقدام کنند.
کد خبر: ۱۱۸۲۳۱۴

وزیر ورزش هفته قبل به‌صورت رسمی خبر داد حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان موافقت اصولی خود را با واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی اعلام کرده و از این‌رو، هر دو باشگاه باید به مردم واگذار شود. سازمان خصوصی سازی نیز وارد عمل شده اما در اولین گام باید ریزبدهی و مطالبات، داشته‌ها و مالکیت باشگاه بررسی شود.
لیست صورتحساب‌های باشگاه پرسپولیس و استقلال حدود سه ماه قبل توسط مدیران این باشگاه‌ها به صورت شفاف منتشر شد؛ ولی از آن تاریخ تا امروز، بدهی و طلب‌هایی رقم خورد و پول‌هایی وارد باشگاه‌ها شد یا از آن بیرون رفت که حساب و کتاب‌ها را تغییر داده است.
دیروز خبر رسید وزارت ورزش دوباره مدارک حسابداری دو باشگاه را به سازمان خصوصی‌سازی ارسال کرده و از این‌رو، حسابرسی باید مجدد انجام شود. این اتفاق شاید زمان بسیاری از سازمان خصوصی‌سازی صرف کند .
مدیران سازمان خصوصی‌سازی می‌گویند بهمن ماه، مزایده آغاز می‌شود اما شاید این موضوع به سال آینده موکول شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها