
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، رضا شیاری، در نشست خبری چهاردهمین کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان که قرار است از ۲۷ تا ۳۰ آذر ۹۷ برگزار شود، گفت: حملات تنگی نفس و آسم، و همچنین گاز گرفتگی، از شایع ترین علل مراجعات کودکان به اورژانس بیمارستان ها در فصل سرد سال است.
وی از اسهال و استفراغ و مسمومیت ها نیز به عنوان شایع ترین علل مراجعات کودکان به اورژانس بیمارستان ها در فصل گرما نام برد.
دبیر اجرایی کنگره اورژانس ها و بیماری های شایع طب کودکان، ادامه داد: موارد تروما ناشی از حوادث و سوانح نیز، از دیگر علل شایع مراجعات کودکان به اورژانس بیمارستان ها است.
شیاری، به مسمویت ها اشاره کرد و گفت: مسمویت ناشی از مصرف شوینده ها و پاک کننده ها، یکی دیگر از علل مراجعات کودکان به اورژانس بیمارستان ها است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند