چالوس یک طرفه می‌شود

رئیس مرکز کنترل ترافیک ناجا وضعیت ترافیکی و جوی راه‌های کشور را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۱۷۸۵۱۴
چالوس یک طرفه می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ نادر رحمانی در گفتگو با ایسنا با اشاره به شرایط محیطی محورهای مواصلاتی کشور گفت: در برخی از محورهای مواصلاتی استان گیلان، مازندران و آذربایجان غربی بارش باران وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود در ساعات آتی، محورهای مواصلاتی استان‌های شمالی و شمال غربی لغزنده باشد. به همین منظور از رانندگان و مسافران تقاضا می‌کنیم که برای سفرهای خود تجهیزات زمستانی همراه خود داشته باشند.

رئیس مرکز کنترل ترافیک ناجا: امروز محور کرج - چالوس از ساعت ۲ بعدازظهر از سمت کرج به سمت چالوس ممنوع می‌شود. همچنین محور مرزن آباد به سمت تهران از ساعت پنج بعدازظهر یک‌طرفه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها