به گزاش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا،احسان یارمحمدی اظهار داشت: در بارندگی های 2 روز گذشته 3.5 میلیون مترمکعب آب به سد دویرج ، نزدیک به یک میلیون متر مکعب به سد چم گردلان و نیز سه دهم میلیون متر مکعب به سد کنگیر ایوان وارد شده است.
وی در خصوص میزان حجم ورودی آب به سه سد استان ایلام افزود: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون پنج میلیون متر مکعب آب به سد چم گردلان ، 15.6 میلیون متر مکعب به سد دویرج دهلران و 2.6 میلیون مترمکعب به سد کنگیر ایوان وارد شده است.
یارمحمدی همچنین حجم آب موجود در مخازن سدهای سه گانه چم گردلان، دویرج و کنگیر این استان را نزدیک به 218 میلیون مترمکعب عنوان کرد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای ایلام اضافه کرد: حجم کنونی آب سد ایلام(چم گردلان) 36 میلیون مترمکعب، سد دویرج 149 میلیون مترمکعب و سد کنگیر 12.6 میلیون متر مکعب است.
وی در خصوص منابع آب دشت های ایلام نیز تصریح کرد: از مجموع 19 دشت آبی این استان وضعیت سفره سه دشت مهران، برتش و موسیان بحرانی است که تلاش برای احیا این دشت ها با استفاده از روش های نوین ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: