
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارهای خود با مقامات ارشد پاکستانی با آقای عمران خان نخست وزیر این کشور دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار در خصوص آخرین وضعیت مرزبانان به گروگان گرفته شده توسط یک گروهک تروریستی و شرور و گفتگوهای به عمل آمده با مقامات سیاسی و نظامی پاکستان برای مقابله با ناامنی در حاشیه مرزهای دو کشور و راه کارهای ارائه شده گفتگو و تبادل نظر شد.
طرفین همچنین با اشاره به روابط عمیق دو ملت در خصوص راههای گسترش روابط دو جانبه بویژه در حوزه انرژی، مسائل منطقه ای از جمله در یمن و افغانستان و سایر موضوعات مورد علاقه گفتگو و تبادل نظر کردند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد