به گزارش جام جم آنلاین، مرتضی سلیمی در گفتگو با میزان اظهار داشت : ١٦ استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی و رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، مازندران و لرستان، تحت تاثیر توفان و سیل قرار داشته اند.
وی با اشاره به مناطق امدادرسانی شده که شامل ٢٩شهر و روستا بوده اند، افزود: کار امدادرسانی برای ۱۱۷۲ نفر انجام و ۱۷۷ نفر در ۴۹ دستگاه چادر، اسکان اضطراری داده شدند.
سلیمی از انتقال ۸ نفر به مناطق امن و ۴ نفر به مراکز درمانی خبر داد و گفت: تخلیه آب ۶۸ واحد مسکونی توسط نیروهای امدادی انجام شد.
وی با اشاره به حضور ۴۴۵ نفر نیروی عملیاتی در این ماموریت ها، افزود: این افراد در قالب ۱۰۷ تیم امداد و نجات، به مردم گرفتار سیل و توفان، خدمات امدادی ارائه دادند.
رئیس سازمان امداد و نجات، در ادامه از توزیع پتو، موکت، نایلون، والور و فانوس، کنسروجات، برنج و حبوبات، روغن و قند و شکر و...، در بین افراد آسیب دیده از حوادث سیل و توفان خبر داد و گفت: امدادرسانی در ایلام، مازندران و لرستان ادامه دارد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد