
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این مراسم که جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم حضور داشتند، حجتالاسلام والمسلمین خاتمی جمله «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» را روح سخنان و قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خواند و گفت: مفهوم این عبارت، ریشه قرآنی دارد و به معنای جانبداری از موضع حق و ایستادگی در مقابل باطل، حجتمداری، ذلتناپذیری و هزینه دادن برای دین خدا است.
حجتالاسلام خاتمی با بیان اینکه حضرت سیدالشهدا علیهالسلام بیشترین هزینه را برای بقاء دین خدا داد، افزود: دینمداری هزینه دارد و امت عاشورایی ایران نیز به پیروی از سالار شهیدان در راه عاشورا هزینه خواهد داد و سربلند خواهد شد.
همچنین در این مراسم آقایان مرتضی طاهری و سعید حدادیان به مرثیهخوانی و نوحهسرایی بر مصائب حضرت سیدالشهداء و امام سجاد علیهما السلام پرداختند.
{$convert_old_media}
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، آخرین پیشبینیها از وضعیت بارش کشور و پیامدهای النینو را بررسی میکند
کمال تبریزی در گفتگوی اختصاصی با «جامجم»:
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با روزنامه «جامجم»: