نمایندگان ایران به تلافی شکست‌هاو صعود به نیمه‌نهایی فکر می‌کنند

ماموریت دشوار سرخابی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا

دو نماینده پرطرفدار فوتبال ایران امروز و امشب دو دیدار حساس را پشت سر خواهند گذشت: ابتدا پرسپولیس در خانه در برابر الدحیل و سپس استقلال در دوحه برابر السد. دیدارهایی که بیش از هواداران دو تیم، برای فوتبال ما اهمیت دارد چون اعتباری ویژه به فوتبال ما می‌دهد. اگر یکی از این دو تیم از سد حریف قطری عبور کند، بخت فراوانی برای حضور در فینال پیدا می‌کنیم و این برای فوتبالی که در جام ملت‌های آسیا طلسمی 42 ساله را در برابر خود می‌بیند و در همه ادوار لیگ قهرمانان آسیا هم ناکام بوده، بسیار ارزشمند خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۶۵۰۳۰

چشم قرمزها به تماشاگران

برانکو سه روز قبل در حاشیه تمرین گفته بود شرایط تیمش در آستانه بازی با الدحیل اصلا رضایتبخش نیست. اشاره او به محرومیت سیامک نعمتی و مصدومیت بشار رسن و پنجره بسته مانده نقل و انتقالات بود که اجازه نفس کشیدن به تیم نداد. برانکو و شاگردانش امیدوارند امروز که از اتوبوس حامل تیم پیاده شدند با ورزشگاهی مملو از تماشاگر روبه‌‌رو شوند.

تماشاگرانی که به کمک تیم بیایند و خلاهای موجود در تیم را با کمک روانی خود پوشش دهند. بی تردید پرسپولیس در مصاف با الدحیل مشکلات فراوانی دارد که شاید خستگی بازی پرفشار مقابل نساجی یکی از آنها باشد. پرسپولیس برای جبران شکست یک بر صفر بازی رفت برنامه‌های فراوانی دارد که فقط در یک صورت پیاده می‌شوند: عملکرد مناسب خط دفاعی. دروازه پرسپولیس در این بازی به هر قیمتی باید بسته بماند.

علیرضا بیرانوند به کمک خط دفاعی به رهبری سیدجلال باید همه راه‌های الدحیل به سمت دروازه خودی را ببندند. اگرچه بشار رسن به این بازی می‌رسد؛ اما شاید مصدومیت بازی ملی موجب شود او بازیکن همیشگی نباشد. عملکرد نوراللهی، عالیشاه و کامیابی‌نیا در خط میانی کلید حل معمای بازی امروز است. اگر آنها عملکرد درخشانی داشته باشند، قرمزها از بازی امروز برنده خارج می‌شوند. نکته نگران‌کننده محرومیت نعمتی از بازی امروز است که این غیبت، کار علیپور و منشا را سخت می‌کند. هواداران پرسپولیس باید بدانند فقط یک وظیفه دارند: حمایت از تیم از دقیقه اول تا آخرین دقیقه... و البته پرهیز از شعارهای حاشیه‌ای.

استقلال مقابل تیم پرستاره

تنها یک بازیکن السد به اندازه تمام استقلال خرج داشته. اگر از این زاویه به قصه نگاه کنیم، شاید شکست 3 بر یک استقلال در بازی رفت چندان عجیب نبود؛ اما در همین شرایط هم می‌شد نتیجه بهتری گرفت. استقلال در بازی رفت نیمی از نمایش خود را نشان نداد و بی‌رمق بود. اگر استقلال سرحال همیشگی را می‌دیدیم، قطعا نتیجه غیر از این می‌شد. حالا استقلال باید نتیجه بد بازی رفت در آزادی را در مسابقه‌ای که ساعت 20:30 امشب در ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه آغاز می‌شود، جبران کند.

تیم شفر در حالی برای این بازی آماده می‌شود که بازی رفت را با نتیجه‌ عجیب 3 بر یک از دست داده است. زدن سه گل به تیمی که از ژاوی تا گابی همه جور ستاره‌ای دارد، بسیار سخت است؛ اما محال نیست. ژاوی میداندار بی‌چون و چرای السد است و توپ را به بهترین شکل ممکن تقسیم می‌کند. شفر در بازی رفت چاره‌ای برای مهار او نداشت و چوبش را خورد. اگر او در بازی امشب توسط یکی از هافبک‌های دفاعی یارگیری شود، شاید بشود فکری برای این بازی کرد.

روزبه چشمی و علی کریمی دو بازیکن با این خصوصیت هستند. اگر مسابقه‌ای در این فصل برای مرتضی تبریزی مهم باشد بعد از دربی، همین یک بازی است و او باید خود را نشان دهد. استقلال باید فوتبال بازی کند همان طور که شفر تا کنون در تیم پیاده کرده و هواداران را هم راضی کرده است. اگر استقلال در پایان بازی امشب از دور رقابت‌ها کنار برود، هواداران تنها به یک شرط شفر را خواهند بخشید: در صورتی که استقلال در دوحه فوتبال زیبا بازی کند.

رضا پورعالی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها