
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، بازار امروز قیمت خودرو همچنان با روند صعودی قیمت ها روبه رو است به نحوی که قیمت خودروی استپ وی با رشد 3 میلیون تومانی به 110 میلیون تومان رسیده است.
قیمت پراید 111 هم با افزایش 500 هزار تومانی با قیمت 33 میلیون تومان، پژو206 تیپ 2با افزایش 1 میلیون تومانی با قیمت 55 میلیون تومان، پژو405 GLX با افزایش 1 میلیون و 500 هزار تومانی با قیمت 50 میلیون تومان فروخته میشود.
همچنین ساندرو اتوماتیک با افزایش 1 میلیون تومانی با قیمت 98 میلیون تومان،دنا پلاس با افزایش 3 میلیون تومانی با قیمت 88 میلیون تومان و پژو297 اتوماتیک با افزایش 2 میلیون تومانی با قیمت 98 میلیون تومان مورد معامله قرار میگیرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد