سخنگوی کمیسیون امنیت ملی : ایران باید از اتباع آمریکایی انگشت نگاری کند
مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران باید از اتباع آمریکایی بازرسی و انگشت نگاری انجام دهد.
کد خبر: ۱۱۵۰۵۷
کاظم جلالی روز یکشنبه در نشست علنی مجلس گزارش این کمیسیون در مورد طرح یک فوریتی " لزوم بازرسی و انگشت نگاری از اتباع آمریکایی در مبادی ورودی کشور" را قرائت کرد.
وی با اشاره به برخوردها و رفتارهای غیرانسانی مقامات آمریکایی با اتباع ایرانی در فرودگاه این کشور اظهار داشت: مقامات آمریکایی اخیرا یکی از خبرنگاران ایرانی را در فرودگاه یکی از شهرهای این کشورمتوقف و حدو ساعت وی را در وضعیت بسیار نامناسب نگه داشتند.
جلالی تصریح کرد: آنها دست و پاهای این خبرنگار را با دستبند و زنجیر بسته بودند و وی را با این شرایط به ایران برگردانده بودند.
این نماینده مجلس گفت: وقتی این خبرنگار ایرانی سوار هواپیما شده است تمامی مسافران وحشت کرده بودند که این تروریست چه اقدامی انجام داده است.
جلالی همچنین به رفتار ناشایست مقامات آمریکایی با مرحوم آیت الله شاهرودی نماینده سابق مجلس در مبادی ورودی به آمریکا و بازرسی از ایشان اشاره و تصریح کرد: ایشان پس از بازگشت به کشور بیمار شدند، بسیاری از پزشکان بیماری ایشان را نشات گرفته از برخورد ناشایست آمریکاییها بیان کردند.
نماینده شاهرود در مجلس همچنین به عدم اجازه ورود به اساتید دانشگاهی ایران و بازگرندان آنها تاکید کرد.
جلالی تاکید کرد: مقامات آمریکا مدعی حقوق بشر هستند ، اما گزارش رفتارهای ضد بشری آنها همچون زندانهای گوانتانامو و با شهروندان آمریکایی موجود است .
وی همچنین گفت: آمریکاییها با بازرسی و انگشت نگاری ازاتباع ایرانی، آنها را تحقیر میکنند. متاسفانه برخی از کشورها نیز این رفتار را در حال انجام هستند.
جلالی با بیان اینکه "کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید بر تصویب طرح لزوم بازرسی و انگشت نگاری از اتباع آمریکایی در مبادی ورودی کشور را دارد" ، افزود: براساس این طرح دولت موظف است از کلیه اتباع آمریکایی در مبادی کشور و صدور روادید متناسب با رفتار آمریکا ، بازرسی و انگشت نگاری کند.
رسیدگی به طرح یک فوریتی "لزوم بازرسی و انگشت نگاری از اتباع آمریکایی در مبادی ورودی کشور" بدلیل بررسی صلاحیت محمد عباسی وزیر تعاون به روز دوشنبه موکول شد.
نمایندگان مجلس مهرماه یک فوریت این طرح را تصویب کردند.