به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، محققان دانشگاه موریس به آزمایش روی ۱۰۰ حوله و دستمال آشپزخانه که برای مدت یک ماه مورد استفاده بودند، پرداختند.
آنان مشاهده کردند وجود «E.Coli» در دستمالهایی که برای چندین کار از قبیل تمیز کردن سطوح و خشک کردن دستها مورد استفاده بوده، محتملتر است.
به گفته محققان، استفاده چند کاره از این دستمالها احتمال انتقال آلودگی و گسترش باکتریها را افزایش داده و به مسمومیت غذایی منجر میشود.
محققان توصیه میکنند دستمال و حوله آشپزخانه، ابر شستوشو و حتی دستکش فر را باید به طور مرتب شست یا تعویض کرد. همچنین پیش از استفاده مجدد از آنها باید اجازه دهیم تا کاملا خشک شوند.
به گفته محققان از میان حولهها و دستمالهای جمعآوری شده در ۴۹ درصد آنها رشد باکتری مشاهده شده که در خانوادههای پرجمعیت تعداد این باکتریها افزایش پیدا میکند.
همچنین از میان نمونههایی که رشد باکتری در آنها مثبت بوده نوعی باکتری مشاهده شده که متعلق به خانواده E.Coli است.
دستمال E.Coli نوعی باکتری شایع در روده انسان و حیوان است. اکثر این باکتریها بی ضرر هستند اما در برخی موارد میتوانند به مسمومیت غذایی شدید و عفونت منجر شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم