کری: ترامپ همه نگرانی‌های رهبر ایران را تائید کرد

وزیر خارجه پیشین آمریکا با انتقاد شدید از موضع رئیس‌جمهور آمریکا در برابر ایران، خروج واشنگتن از توافق هسته‌ای را اشتباهی راهبردی خواند که نگرانی‌های رهبر انقلاب را تائید کرده است.
کد خبر: ۱۱۴۶۷۸۳

جان کری ضمن هشدار درباره پیامدهای خروج آمریکا از توافق هستهای با ایران به روزنامه «نویه زوریخر تسایتونگ» گفت: اقدام ترامپ در زمینه خروج از توافق هستهای، بزرگترین اشتباه راهبردی از زمان جنگ عراق و اشتباهی مهم در تمامی تاریخ آمریکاست. کری با بیان اینکه ایرانیها از تمامی مزایای توافق هستهای بهرهمند نشدند گفت: من این را به صراحت میگویم که ایرانیها به توافق پایبند بودند ولی ما با اقدام ترامپ برای خروج از توافق، آن را نقض کردیم.

وزیر خارجه پیشین آمریکا افزود: تقصیر این اوضاع بر گردن ترامپ است که این وضعیت را ایجاد کرده است. او این فرصت را داشت که با ایران وارد مذاکره شود. اکنون ایرانیها اینکار را نخواهند کرد چرا که ترامپ ثابت کرده است که نمیتوان با آمریکا وارد معامله شد. این ناراحت کنندهترین بعد قضیه است. در مجموع ترامپ همه چیزهایی را که (آیت‌ا...) خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب ایران از آنها نگران بود، تائید کرد./ فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها