درمان برفک دهان با عصاره دارچین

نتایج تحقیق انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان داده است عصاره آبی دارچین روی قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر درمانی دارد این پایان نامه به وسیله فاطمه جسمانی و راهنمایی دکتر حمیدرضا مقیمی و دکتر حسین وحیدی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی
کد خبر: ۱۱۴۵۵
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است قارچ کاندیداآلبیکنس بیماری برفک دهان را تولید می کند که در این تحقیقات ، روش نهایی در عصاره گیری )روشی مرکب از خیساندن و هضم کردن با استفاده از نسبت 4 به 1 آب و گلیسیرین به صورت حلال ( انتخاب شد. نگهداری این عصاره به مدت 24 ساعت و بیشتر در دمای آزمایشگاه و یخچال تولید رسوب می کند، اما این رسوب از اثر ضدقارچی عصاره نمی کاهد. در بخش دیگری از این پایان نامه آمده است : برای تهیه دهان شویه ، مناسب ، مواد جانبی مختلف پس از انتخاب ، از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی ، به عصاره افزوده شد پس از بررسی مجدد، فرمولاسیون نهایی حاوی اسید اسکوربیک ، پروپیلین گلیکول و پگ متیل پارابن و پروپیل پارابن ، آسپاموتام و کربوکسی متیل سلولز بود این دهان شویه اثری کاملا مشابه عصاره دارد و از بو و طعم ملایم دارچین برخوردار است پس از انجام آزمایش مشخص شد بهترین جای نگهداری دهان شویه دارای رسوب ، دمای یخچال است که در این دما کاملا شفاف است و مقدار رسوب آن نیز با به هم زدن کاملا پخش می شود نتایج این تحقیق نشان می دهند عصاره آبی دارچین اثر ضدقارچی دارد و بهترین حالت برای استخراج آن استفاده از نسبت مناسبی از حلال نیست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها