به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، امید ابراهیمی در بازی رفت استقلال برابر ذوبآهن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا از ناحیه استخوان روی پا مصدوم شد.
در چند روز گذشته خبرهایی در خصوص احتمال رسیدن امید ابراهیمی به بازی برگشت دو تیم شنیده شد، اما یکی از مسئولان استقلال به خبرنگار تسنیم گفت که ابراهیمی شانسی برای همراهی آبیپوشان ندارد.
بررسی عکسهایی که از پای مصدوم ابراهیمی گرفته شد، نشان میدهد که شرایط او برای همراهی تیمش برابر ذوبآهن مساعد نیست و او قطعاً در آن مسابقه غایب خواهد بود.
دیدار استقلال - ذوبآهن اصفهان در دور برگشت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20:45 روز سهشنبه هفته پیش رو در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد