سخنگوی اورژانس کشور خبر داد

مسمومیت ده‌ها نفر بر اثر مصرف قارچ

سخنگوی اورژانس کشور گفت: از ابتدای اردیبهشت‌ماه تاکنون ده‌ها نفر بر اثر مصرف قارچ در مناطقی از شهر کرمانشاه دچار مسمومیت شدند که متأسفانه دو نفر از آنها جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۱۴۰۷۰۹
مسمومیت ده‌ها نفر بر اثر مصرف قارچ

به گزارش جام جم آنلاین، مجتبی خالدی در گفتگو با فارس اظهار داشت: از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون ده‌ها نفر از هموطنان در مناطق بیستون، ماهیدشت، کوزران و شهرک امام خمینی شهر کرمانشاه بر اثر مصرف قارچ دچار مسمومیت شده‌اند.

وی در خصوص تعداد این افراد گفت: 59 نفر از هموطنان دچار مسمومیت شدند که متأسفانه دو نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

سخنگوی اورژانس کشور در پایان گفت: 9 نفر از این افراد در بیمارستان امام خمینی بستری هستند و 41 نفر دیگر ترخیص شده‌اند، همچنین 8 نفر نیز برای پیوند کبد به بیمارستان شیراز منتقل شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها