سرقت مینی‌بوس توسط آقا معلم قلابی

سارق سابقه‌دار که با معرفی خود به عنوان معلم، راننده مینی‌بوس را فریب داده و خودرویش را سرقت کرده بود، دستگیر شد. متهم اطراف مخفیگاهش را با دوربین‌های مداربسته کنترل می‌کرد.
کد خبر: ۱۱۳۸۲۷۱

به گزارش جامجم، رسیدگی به این پرونده با شکایت راننده مینیبوسی در پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران در دستورکار پلیس قرار گرفت.

شاکی به ماموران گفت: فردی حدود 45 ساله با معرفی خود به عنوان معلم تربیتی یک مدرسه راهنمایی مدعی شد قصد بردن دانشآموزان مدرسه به سینما را دارند. پس از توافق بر سر قیمت، سوار مینیبوس من شد. دو نفری به سمت مدرسه حرکت کردیم؛ در مسیر این شخص از من درخواست کرد مقابل یک سوپرمارکت توقف کنم تا به گفته خودش برای دانشآموزان نوشیدنی بخرد. پس از دقایقی با یک پاکت آبمیوه به داخل مینیبوس برگشت و یکی از آبمیوهها را به من تعارف کرد. وقتی مقداری از آبمیوه را نوشیدم، دیگر متوجه هیچ چیزی نشدم. فقط زمانی که به هوش آمدم متوجه شدم چند روز است که در یکی از بیمارستانهای ورامین بستری هستم و سارق تمام مدارک شناسایی و مینیبوس من را سرقت کرده است. اهالی مرا در زمینهای کشاورزی و در حالتی نیمه جان پیدا کرده و به بیمارستان آورده بودند.

ماموران سپس با چهرهنگاری و بررسی آلبوم مجرمان حرفهای، توانستند سارق به نام سعید 46 ساله را شناسایی کنند. او پیش از این هم دوبار به اتهام سرقت با روش بیهوشی دستگیر شده بود.

مخفیگاه متهم در محله مشیریه شناسایی شد و ماموران با بررسی محل دریافتند او بیرون خانهاش را با دوربین مداربسته کنترل میکند تا در صورت حضور ماموران، فرار کند. سرانجام 29 فروردین متهم هنگام خروج از خانهاش دستگیر شد.

سرهنگ کارآگاه فخرالدین افراسیابی، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: با اعتراف متهم به این سرقت، وی با انتقال به محل جنایت صحنه قتل را بازسازی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها