
به گزارش جام جم آنلاین، علی بیرانوند ظهر امروز در گفتوگو با فارس در حمیدیه، اظهار کرد: عامل ضربوشتم معلم اهل روستای دهکده شهرستان حمیدیه، صبح امروز دستگیر شد.
دادستان حمیدیه افزود: عاملان ضربوشتم معلم حمیدیه دو نفر هستند که روز گذشته نیز فرد دیگر بازداشت شده بود. فردی که امروز بازداشت شد پدر دانشآموز است.
در فروردین ماه در روستای دهکده شهرستان حمیدیه، یک معلم فیزیک اقدام به تنبیه دانشآموز خود میکند که منجر به مصدومیت او از ناحیه دست شد و با ارجاع ماجرا به بازرسی و وساطت بزرگان بین طرفین مصالحه ایجاد شد.
روز چهارشنبه گذشته نیز در پی تأخیر آن دانشآموز، این موضوع را به ولی او اطلاع دادند که پدر دانشآموز با مراجعه به مدرسه اقدام به ضربوشتم معلم فیزیک کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد