سرکوبگری آل‌خلیفه در بحرین ادامه دارد

مرکز حقوق بشر بحرین در گزارش ماهانه خود از 1668 مورد نقض حقوق بشر توسط رژیم آل‌خلیفه در ماه مارس خبر داد.
کد خبر: ۱۱۳۵۸۵۳

در این گزارش آمده است: اوضاع حقوقی در بحرین در ماه مارس 2018 بشدت بحرانی شد و طی این مدت 1668 مورد نقض شدید حقوق بشر از جمله بازداشت اجباری، حمله به خانهها، محاکمههای غیرعادلانه، سرکوب اعتراضات صلحآمیز، ممانعت از برگزاری نماز جمعه، انتشار مطالب تنفرآمیز در رسانهها، شکنجه، بدرفتاری و نقض آزادی دین و عقاید، رصد شده است. مرکز حقوق بشر بحرین در گزارش خود تاکید کرد: تعداد موارد نقض حقوق بشر در ماه مارس، 563 مورد بیشتر از ماه فوریه است.

این مرکز افزود: بحرین در ماه مارس گذشته شاهد 296 فعالیت اعتراضی بود و به این ترتیب از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بحرینیها 1153 فعالیت اعتراضآمیز برگزار کردهاند و این در حالی است که ممنوعیت برگزاری تجمع صلحآمیز در این کشور از 1277 روز گذشته تاکنون ادامه دارد.

بحرین از 14 فوریه 2011 (25 بهمن 1389) صحنه خیزش مردمی علیه رژیم آلخلیفه است و از آن زمان تاکنون شمار زیادی از شهروندان بحرینی بهدست رژیم آلخلیفه به شهادت رسیده یا به مجازاتهای سنگین محکوم شدهاند./ تسنیم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها