آخر هفته

اندی وارهول و عباس کیارستمی در ایوان

آخر هفته‌ای که پیش رو داریم، محله الهیه، قلب هنر پایتخت می‌شود؛ چرا؟ بخوانید و بدانید که گالری ایوان کاری کرده کارستان و اندی وارهول، هنرمند معروف جهان پاپ آرت را کنار عباس کیارستمی نشانده و نمایشگاهی گروهی به راه انداخته است.
کد خبر: ۱۱۳۵۱۵۴

این نمایشگاه گروهی، «سیاه و سفید» نام دارد؛ نمایشگاهی که با انتخاب فریدون آو در گالری ایوان برپا خواهد شد.

به گزارش جامجم، در این نمایشگاه، مجموعهای از آثار هنری بیش از بیست هنرمند به نمایش درمی آید. نمایشگاه سیاه و سفید شامل آثاری از مجموعه شخصی فریدون آو است که در مدیاهای گوناگون مانند نقاشی، مجسمه و عکس خلق شدهاند و وجه اشتراک این آثار سیاه و سفید بودن همه آنهاست.

در این مجموعه آثاری از اندی وارهول، عباس کیارستمی، صادق تیرافکن، فریدون آو، علی رضا، سهند حسامیان، علی شایسته، امیر کسری گلرنگ، نیکزاد نجومی، بیتا فیاضی، فرهاد مشیری، وحید حکیم، امید حلاج، امیر محمدزاده، پانتهآ رحمانی، کامبیز صبری، کوروش شیشهگران، سپهر مصری، مهسا تهرانی، سارا عباسیان، مهسا کریمیزاده، ذبیحا... محمدی، نرگس هاشمی، میترا فراهانی، رعنا فرنود و... به نمایش درمیآید.

نمایشگاه «سیاه و سفید» که با همکاری گالری دستان برگزار میشود، 31 فروردین تا 14 اردیبهشت در گالری ایوان بر پا خواهد بود. اگر میخواهید از این آثار دیدن کنید، باید خودتان را به الهیه، خیابان مهدیه، خیابان جبهه، کوچه لسانی، بنبست حمید، شماره 1 برسانید. راستی، حواستان باشد گالری شنبهها تعطیل است و جز شنبه ها، هر روز از ساعت 16 تا 20 میتوانید این آثار را تماشا کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها