
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، نانو ذرات ترکیب موجود در بافت غذاهای کنسروی میتواند به عملکرد طبیعی سیستم گوارشی آسیب وارد کند.
به گفته محققان این نوع از خوراکیها دارای اکسید روی هستند و بر اساس بررسیهای انجام گرفته میتواند برای سیستم گوارشی آسیب زننده باشد.
محققان اظهار کردند: یافتههای به دست آمده نشان میدهد نانو ذرات موجود در بافت برخی از محصولات کنسرو شده به طور منفی روی عملکرد دستگاه گوارشی تاثیر میگذارد.
به گفته محققان آمریکایی در این مطالعه مشخص شد نانو ذرات اکسید روی که به طور طبیعی به آنچه در طول روز یا در وعدههای غذایی مصرف میشود، مرتبط است میتواند بر جذب مواد مغذی تاثیر بگذارد و فرآیند آن را تغییر دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است