در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، نانو ذرات ترکیب موجود در بافت غذاهای کنسروی میتواند به عملکرد طبیعی سیستم گوارشی آسیب وارد کند.
به گفته محققان این نوع از خوراکیها دارای اکسید روی هستند و بر اساس بررسیهای انجام گرفته میتواند برای سیستم گوارشی آسیب زننده باشد.
محققان اظهار کردند: یافتههای به دست آمده نشان میدهد نانو ذرات موجود در بافت برخی از محصولات کنسرو شده به طور منفی روی عملکرد دستگاه گوارشی تاثیر میگذارد.
به گفته محققان آمریکایی در این مطالعه مشخص شد نانو ذرات اکسید روی که به طور طبیعی به آنچه در طول روز یا در وعدههای غذایی مصرف میشود، مرتبط است میتواند بر جذب مواد مغذی تاثیر بگذارد و فرآیند آن را تغییر دهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم