
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، بانک مرکزی در خصوص کالاهای وارد شده قبل از 16 بهمن ماه و گشایش برات اسنادی بدون تعهد بانک دستورالعمل مهمی صادر کرد.
این دستورالعمل که از سوی اداره سیاستها و مقررات ارزی بانک مرکزی به تمامی بانکهای داخلی کشور صادر شده شیوه پرداخت و گشایش برات اسنادی را تشریح کرده است و متقاضیان مربوطه تا پایان فروردین ماه میتوانند از این شیوه بهرهمند شوند.
این گزارش می افزاید:واردات کالا از کشورهای چین،ترکیه،کره جنوبی و هند برای ثبت سفارش های بعد از تاریخ 16 بهمن ماه 96 بدون خرید ارز از بانک مرکزی ممنوع است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی