علیرضا جهانبخش در گفت‌وگو با جام‌جم:

کارمان در جام‌جهانی خیلی سخت است

علیرضا جهانبخش، ستاره ایرانی آلکمار از ابتدای سال در اردوی تیم ملی بود و مقابل تونس و الجزایر هم برای ایران به میدان رفت. علیرضا در بازی الجزایر عملکرد خوبی در زمین مسابقه داشت و بارها مدافعان حریف را آزار داد.
کد خبر: ۱۱۳۱۸۷۲

علیرضا در این مسابقه یک پاس گل هم داد. کارلوس کیروش بعد از این دو بازی اعتقاد داشت تیم ملی نیاز به هماهنگی بیشتری دارد . وقتی از علیرضا در اینباره سوال میکنیم، پاسخ میدهد: قطعا خیلیها بازی آرژانتین و اسپانیا را دیدند. رقبای ما در چنین سطحی هستند. ما باید خودمان را برای سختترین مسابقات آماده کنیم. مراکش تیم قدرتمندی است و حتی میتواند برای پرتغال دردسرساز باشد. پرتغال هم که نیاز به تعریف ندارد و آخرین بار قهرمان یورو شده است. پس باید خودمان را به بهترین شکل آماده مسابقات کنیم و بتوانیم برای ایران افتخار بیافرینیم. جهانبخش ادامه میدهد: کشورهای آسیایی برای آمادهسازی تیم خود هزینههای زیادی کردهاند. برای آنها جام جهانی در اولویت اول است. بیشک این رقابتها بسیار مهم است و همه کشورها با تمام توان وارد مسابقات میشوند. ما هم باید تلاش کنیم هر چه داریم بگذاریم و یک تیم ملی کاملا آماده روانه رقابتها کنیم. واقعا کار سخت است.

جهانبخش درباره دو بازی تیم ملی هم توضیح میدهد: بازی با تونس و الجزایر واقعا محک خوبی بود. این دو مسابقه اما نشان داد ما به هماهنگی بیشتری نیاز داریم. زمان زیادی هم تا شروع رقابتهای جام جهانی باقی نمانده است. کادر فنی برنامه خوبی دارد و قطعا ما میتوانیم در زمان باقیمانده در صورت حمایت همه یک تیم قدرتمند و آماده روانه رقابتهای جام جهانی کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها