سخنگوی اورژانس کشور:

محسن یگانه در سی سی یو بستری شد

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به آخرین وضعیت جسمانی محسن یگانه که در زمان اجرای کنسرت دچار ضعف و بی‌حالی شده بود، گفت: وی هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام سجاد (ع) رامسر تحت نظر است.
کد خبر: ۱۱۳۱۰۷۸
محسن یگانه در سی سی یو بستری شد

به گزارش جام جم آنلاین، مجتبی خالدی در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با آخرین وضعیت محسن یگانه که در زمان اجرای کنسرت در رامسر دچار ضعف و بی‌حالی شده بود، اظهار داشت: وی توسط آمبولانس اورژانس رامسر به بیمارستان امام سجاد(ع) منتقل شد.

وی افزود: محسن یگانه هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه(سی‌سی‌یو) بیمارستان امام سجاد (ع) تحت نظر بوده و وضعیت آن، stable شده است.

سخنگوی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: تا مشخص شدن نتیجه آزمایشات مربوطه، محسن یگانه در بیمارستان تحت نظر خواهد بود و ان‌شاءالله به‌زودی مرخص می‌شود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها