عروس ترامپ، طلاقش را ثبت کرد

رسانه‌های آمریکایی از مراجعه عروس ارشد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به دادگاه نیویورک برای ثبت درخواست طلاق خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۳۰۳۲۷

روزنامه نیویورک دیلی نیوز در این ارتباط گزارش داد ونسا، عروس ارشد ترامپ و همسر دونالد ترامپ جونیور روز پنجشنبه برای طلاق به دادگاه نیویورک مراجعه کرده است.

به گزارش ایسنا، اندکی پس از اعلام این خبر، این دو با انتشار بیانیهای تائید کردند با وجود داشتن پنج فرزند پس از 12 سال زندگی مشترک تصمیم به جدایی گرفتهاند.

درخواست طلاق عروس ارشد ترامپ یک روز پس از آن صورت گرفت که رسانههای آمریکایی گزارش دادند بازپرس ویژه پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا برای مسئولان سازمان ترامپ که توسط پسر ارشد ترامپ اداره میشود، احضاریه فرستاده است.

دونالد ترامپ جونیور خودش نیز از ماهها قبل یعنی وقتی ملاقات محرمانه او با یک وکیل روس در زمان انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا فاش شد، درگیر پرونده ارتباط با روسیه است.

در دادخواستی که ونسا به دادگاه نیویورک ارائه کرده، دلیل مشخصی برای طلاق ذکر نشده است و با توجه به طبقهبندی درخواست او به نظر میرسد طلاق آنها قرار است به صورت توافقی انجام شود.

دونالد ترامپ خودش نیز سه بار ازدواج کرده و دو بار همسرانش را طلاق داده است. پسرش دونالد ترامپ جونیور حاصل ازدواج اول او با ایواناست.

ونسا در خاطراتش گفته است ترامپ خودش شخصا در سال 2003 او را برای پسر ارشدش خواستگاری کرده است.پسر ارشد ترامپ و همسرش هر دو 40 ساله هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها