در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یافتهها نشان میدهد افرادی که به طور مرتب حداقل هفتهای 25 تا 50 گرم مغزهای آجیلی مصرف میکردند 42 درصد با افزایش نرخ زنده ماندن بعد از سرطان روبهرو بودند.
این یافتهها همراه با چندین مطالعه مشاهدهای دیگر نشان میدهد گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرک بدنی، حفظ وزن سالم و کاهش مصرف نوشیدنیهای قندی و شیرین، موجب بهبود روند درمان سرطان روده میشود.این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و شاخصهای سبک زندگی در افزایش بقای بعد از سرطان روده تاکید دارد. البته بیماران ممکن است بهخاطر نگرانی از میزان چربی بالای مغزهای آجیلی آن را مصرف نکنند، اما این مطالعات نشان میدهد مصرفکنندگان مغزهای آجیلی لاغرتر هم هستند.حتی مصرف این نوع مغزها به کاهش مقاومت انسولین نیز کمک میکند. / مهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: