محققان می‌گویند افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ که به طور مرتب مغزهایی مانند بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و بادام هندی مصرف می‌کنند در معرض ریسک پایین‌تر عود سرطان و مرگ ناشی از آن هستند.
کد خبر: ۱۱۲۷۰۶۲

یافتهها نشان میدهد افرادی که به طور مرتب حداقل هفتهای 25 تا 50 گرم مغزهای آجیلی مصرف میکردند 42 درصد با افزایش نرخ زنده ماندن بعد از سرطان روبهرو بودند.

این یافتهها همراه با چندین مطالعه مشاهدهای دیگر نشان میدهد گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرک بدنی، حفظ وزن سالم و کاهش مصرف نوشیدنیهای قندی و شیرین، موجب بهبود روند درمان سرطان روده میشود.این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و شاخصهای سبک زندگی در افزایش بقای بعد از سرطان روده تاکید دارد. البته بیماران ممکن است بهخاطر نگرانی از میزان چربی بالای مغزهای آجیلی آن را مصرف نکنند، اما این مطالعات نشان میدهد مصرفکنندگان مغزهای آجیلی لاغرتر هم هستند.حتی مصرف این نوع مغزها به کاهش مقاومت انسولین نیز کمک میکند. / مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها