موسیقی در هفته ‌ای که گذشت

استراحت چند ماهه خواننده پرکار

بالاخره حامد همایون تصمیم به استراحت گرفت. محسن رجب‌پور، تهیه‌کننده و مدیر برنامه‌های حامد همایون این خبر را اعلام و همچنین تاکید کرد، این خواننده بعد از برگزاری چند کنسرت پیش رو، برای تدارک آلبوم تازه و همچنین اجرای موسیقی در آمریکا مدتی را روی صحنه نخواهد بود.
کد خبر: ۱۱۲۵۸۱۲

برای آنها که اخبار حوزه موسیقی را دنبال میکنند و بارها از اجراهای متعدد و پشت سر هم این خواننده ابراز تعجب کرده بودند، این خبر جالب خواهد بود که بالاخره این خواننده هم به استراحت میرود و چند ماهی هر شب روی صحنه نیست.

حامد همایون که طی سالهای گذشته از جمله خوانندگان فعال موسیقی پاپ بوده دی سال گذشته آلبوم «دوباره عشق» را از سوی شرکت «ترانه شرقی» روانه بازار موسیقی کرد که این آلبوم با استقبال مخاطبان مواجه شد. این خواننده غیر از تهران در شهرستانها و شهرهای مختلف کشورهای اروپایی و کشور استرالیا نیز چندین کنسرت را برگزار کرده است. همچنین حاشیههای بسیاری را از سر گذرانده و البته به همان سرعت که مشهور شد، آهسته آهسته و در روندی سریع هم تا حد زیادی محبوبیت خود را از دست داد و خوانندههای جوان دیگری در عرصه موسیقی پاپ جایگزین او شدند؛ خوانندههایی که به احتمال زیاد آنها هم در روند طبیعی این روزهای موسیقی پاپ کشورمان خیلی زود جایشان را به دیگران خواهند داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها