شهید نابلس جان تازه ای به انتفاضه داد

هفته گذشته، صدها نظامی اسرائیلی با محاصره کامل روستای یامون واقع در کرانه باختری، احمد جرار، مبارز فلسطینی عضو گردان‌های شهید عزالدین را به شهادت رساندند. جرار، یکی از اعضای گردان‌های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس بود که پس از نبردی نابرابر به ضرب گلوله صهیونیست‌ها به شهادت رسید. وی ماه گذشته با حمله به یک خاخام صهیونیست در ورودی شهر نابلس، وی را به ضرب 22 گلوله به هلاکت رسانده بود. ارتش اسرائیل با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام خبر شهادت این مبارز جوان فلسطینی گفت از محل شهادت وی یک قبضه سلاح ام 16 همراه ده خشاب و چند نارنجک کشف شده است.
کد خبر: ۱۱۲۰۸۷۹

سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد پس از یک ماه جست وجوی بی نتیجه، براساس اطلاعاتی که از خود فلسطینی ها گرفته توانسته است مکان اختفای او را کشف کند . حزب ا... لبنان با صدور بیانیهای، جنایت وحشیانه نظامیان رژیم صهیونیست در به شهادت رساندن احمد جرار را محکوم کرد. حزبا... تاکید کرد عملیات مقاومت و انتفاضه ملت فلسطین در همه شهرها و استانهای فلسطین ادامه خواهد یافت و سیل خون شهدا که این سرزمین پاک را آبیاری کرد، به یاری خدا نوید بخش پیروزی در آینده است.

جنبش حماس نیز در اطلاعیه خود درباره شهید جرار گفت : شهید احمد جرار از تسلیم در برابر اشغالگران صهیونیست استنکاف ورزید و تا آخرین قطره خونش به مقاومت و پایداری خود در برابر صهیونیست ها ادامه داد. وی مایه افتخار تمامی فلسطینیان و مبارزان و نیروهای مقاومت به شمار می رود. نیروهای مقاومت تا زمان بیرون راندن اشغالگران صهیونیست از سرزمین فلسطین به پایداری ادامه خواهند داد.این جنبش خاطرنشان کرد: کرانه باختری که عیاش، ابوهنود، جمالین و شهدای والاتبار را تربیت و تقدیم کرد هر آینه برای تربیت هر چه بیشتر قهرمانان والامقام توانمندتر است؛ قهرمانانی که می توانند همین راه مبارزه و مقاومت را بپیمایند.

احمد نصر جرار، فرزند یکی از فرماندهان ارشد و شهید گردان های عزالدین قسام بود . فایزابوشماله در تحلیلی در ارتباط با جایگاه والای شهید احمد نصر جرار نوشت: شهید احمد نصرجرار که مادرش او را متعلق به همه ملت فلسطین می داند، روح وفا و سخاوت است . او فرزند همه انسانهای شریف، آزاده و ملی فلسطین است . شهید احمدنصرجرار مختص به خانواده جرار نیست و حتی فرزند شهر جنین یا قهرمان کرانه باختری نیست، بلکه او در قلب فرزندان غزه، عزیز شمرده می‏ شود و در قلوب جوانان کرانه باختری جای دارد .

به گزارش شبکه الکوثر، این نویسنده عرب در ادامه می نویسد: خون شهید احمد، روح همه ملت فلسطین را تکان داد و رگهای خشکیده آنها را به جوش آورد . تمامی برگهای خشک شده را که مانع تابش خورشید به شکوفههای مقاومت می شد، کنار زد؛ شکوفههایی که به رغم تمام سختیها به برکت خون پاک ریخته شده شهید احمدنصر جرار رشد و نمو خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها