سمندر: برای رسیدن به اهدافم همیشه جنگیده‌ام

دارنده نشان طلای مسابقات کاراته وان اندونزی گفت: برای رسیدن به اهدافم همیشه جنگیده‌ام و حالا نیز در تلاش هستم دوباره با تیم ملی کاراته به افتخارات زیادی برسم.
کد خبر: ۱۱۲۰۵۳۲

حسین سمندر در پاسخ به این سوال که وضعیت بعد از جراحی زانوی شما به چه صورت است، گفت: امسال برای حضور در مسابقات سوپرلیگ کاراته با تیم سیواکای به توافق رسیده بودم و در مسابقات حضور داشتم، اما متأسفانه پیش از آغاز لیگ جهانی کاراتهوان ژاپن طی تمریناتی که داشتم با مصدومیت شدیدی از ناحیه زانو روبه رو شدم و با تصمیم پزشکان سه مرحله تحت عمل جراحی قرار گرفتم.

دارنده مدال نقره بازیهای کشورهای اسلامی، ادامه داد: با توجه به مصدومیتی که در تمرینات برایم پیش آمد حضور در مسابقات سوپرلیگ کاراته و لیگهای جهانی کاراته وان را از دست دادم و در حال حاضر تحت درمان هستم. فعلاً با توصیه پزشکان تا فروردین باید مراحل فیزیوتراپی و بدنسازی را پیگیری کنم. تمرین کردن فعلاً برایم مقدور نیست انشاءا... از اردیبهشت ماه به روی تاتامی
بازخواهم گشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها