به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی درباره آخرین وضعیت بازداشتشدگان حوادث و ناآرامیهای اخیر با بیان این که مراجع انتظامی و امنیتی بخصوص نیروی انتظامی در ناآرامیهای اخیر با خویشتنداری، مدارا و تدبیر عمل کردند، افزود: با تصمیمات مناسب شوراهای تامین شهرستانها این ناآرامیها توسط شوراهای تامین مدیریت شد.
رحمانی فضلی گفت: با توجه به گزارشهایی که از شهرستانها و استانها به ما رسیده در حال حاضر دانشجوی بازداشتی مربوط به حوادث اخیر نداریم، اما اگر وزارت علوم و بهداشت و درمان و متولیان امور دانشجویی موردی در این زمینه دارند برای پیگیری به ما معرفی کنند.
وی از وجود 9 بازداشتی در تهران مربوط به حوادث اخیر خبر داد و یادآور شد: در میان بازداشت شدگان تهرانی نیز هیچ دانشجویی وجود ندارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم