دومین گوسفند شبیه سازی شده ایران به دنیا آمد

دومین گوسفند شبیه سازی شده ایران ساعت 30 دقیقه بامداد روز شنبه 8 مهر ماه از طریق عمل سزارین در پایگاه تحقیقاتی اصفهان پژوهشکده رویان به دنیا آمد و در حال حاضر تحت مراقبت های ویژه دامپزشکی نگهداری می شود.
کد خبر: ۱۱۱۵۶۶

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر گورابی رئیس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی در این زمینه گفت: این بره شبیه سازی شده همانند بره قبلی، یک بره از نژاد افشاری است.
وی اضافه کرد: در روند شبیه سازی در تخمکی که هسته آن خارج شده است، هسته یک سلول بالغ غیر جنسی (پیکری) جایگزین شده و پس از فرایندی خاص، جنین های حاصله از طریق جراحی به رحم گوسفند ماده منتقل می شود. پس از حاملگی و زایمان، موجود حاصله کاملا همانند موجودی است که سلول پیکری از آن گرفته شده است.
گورابی در ادامه این واقعه مهم علمی را به عموم ملت شریف ایران تبریک گفت.
این طرح با حمایت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در قالب SBDC و با همت پژوهشگران پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی به انجام رسیده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها