قهر برف و تعطیلی پیست‌های اسکی بام ایران

پیست‌های اسکی چهارمحال و بختیاری به علت نبود برف همچنان تعطیل هستند و خبری از گردشگر زمستانی و ورزشکار اسکی باز در این استان نیست.
کد خبر: ۱۱۱۳۸۶۸

به گزارش مهر، چهارمحال و بختیاری یکی از استانهای برفگیر در منطقه جنوب غربی کشور است که هر ساله بارشهای قابل توجه برف در این استان گزارش میشود. هر ساله بارش برف در این استان موجب فعال شدن پیستهای اسکی در شهرستانهای مختلف این استان از جمله کوهرنگ، سامان، بروجن و... میشود و مسافران و ورزشکاران بسیاری از استانهای خوزستان، اصفهان و تهران راهی این مناطق میشوند.

اما متاسفانه در سالجاری هنوز بارش برف قابل توجهی در استان چهارمحال و بختیاری گزارش نشده و برفی روی سایت پیستهای اسکی این استان جمع نشده که این پیستهای اسکی فعال شوند. یکی از شهروندان شهر چلگرد اظهار کرد: بارش برف در شهرستان کوهرنگ هر ساله موجب ایجاد شغلهای زمستانی در این منطقه میشد و درآمدهای مردم منطقه افزایش مییافت. علی بدری گفت: هر ساله مردم این منطقه با پختن آش محلی و فروش به گردشگران، کرایه دادن تیوب، فروش گیاهان دارویی و عسل و روغن حیوانی، ارائه خدمات حمل و نقل و... به مسافران این منطقه از درآمد خوبی بهرهمند میشدند که در زمستان امسال هنوز از مسافر و گردشگر در این منطقه خبری نیست. وی تصریح کرد: درآمد مردم منطقه در زمستان امسال در این منطقه کاهش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها