سیستم هشدار دهنده پدافند لیزری در وزارت دفاع طراحی و ساخته شد

همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صنعتی مالک اشتر و دومین روز از هفته دفاع مقدس مراحل طراحی و ساخت سیستم هشدار دهنده پدافند لیزری با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به اتمام رسید.
کد خبر: ۱۱۰۸۲۶

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع سردار نجار در آیین افتتاح پروژه مذکور اظهار داشت: با بهرهداری از سیستم هشدار دهنده پدافند لیزری که مراحل تحقیق ، طراحی و ساخت آن در دانشگاه صنعتی مالک اشتر انجام شده است ، توانمندی دفاعی نیروهای مسلح به ویژه در نبرد نامتقارن به نحو چشمگیری افزایش مییابد.
وزیر دفاع توسعه فناوری های پیشرفته با کاربرد دفاعی بر اساس الگوی مدرن،کارآمد و بومی متناسب با الزامات ملی و منطقهای را از راهبردهای اصلی وزارت دفاع برشمرد و تأکید کرد: سلاحی که امروز شاهد افتتاح آن هستیم در همین چارچوب و با رویکرد پژوهش خلاقانه و اصیل در دانشگاه صنعتی مالک اشتر طراحی و ساخته شد.
سردار نجار موفقیت های چشمگیر و خیره کننده صنایع دفاعی در طراحی و تولید تجهیزات و امکانات دفاعی را که نمونه هایی از آن در رزمایش های اخیر سپاه و ارتش با موفقیت به بهره برداری رسید را حاصل تجربیات گرانسنگ دفاع مقدس دانست و افزود: اقتدار امروز حاصل حماسه آفرینی، تلاش علمی و عملی و ابتکار و خلاقیت پیشتازان عرصه های ایثار ، علم و سازندگی است.
وزیر دفاع در تشریح پروژه افتتاح شده اظهار داشت: اساتید و محققین دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع با بومی سازی دانش و فناوری بسیار پیشرفته سیستم هشدار دهنده لیزری سامانه پدافندی کشور را قادر خواهند ساخت انواع موشک ، بمب و گلوله های هدایت شونده لیزری را منحرف نمایند.
سردار نجار تأکید کرد: امروز صنایع دفاعی به عنوان مظهر اقتدار ملی از چنان صلابت رشد و بالندگی برخوردار شده است که قادرند همه نیازمندی های نیروهای مسلح را به فناوری و تجهیزات پیشرفته تأمین نمایند.
وزیر دفاع افزود: امروز دانشگاه صنعتی مالک اشتر با الهام از تدابیر و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا به عنوان مغز متفکر و پشتوانه بزرگ علمی پژوهشی صنایع دفاعی و از پیشتازان توسعه علمی و صنعتی کشور است.
وزیر دفاع در پایان با بیان این که اقتدار دفاعی کشور ناشی از اقتدار علمی است ، بر حمایت همه جانبه از تحقیقات توسعه همکاری با مراکز دانشگاهی جذب نخبگان علمی ، توسعه کاربرد فناوری های نرم تأکید کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها