فیده پای شطرنج بازان ایرانی را برید!

اقدام غیرقانونی فدراسیون جهانی شطرنج در انتخاب میزبان مسابقات سریع و برق‌آسای قهرمانی جهان در سه سال آینده، به غیبت نمایندگان ایران منجر خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۰۵۷۰۲

فدراسیون جهانی شطرنج (فیده) در انتخاب محل برگزاری رقابت‌های سریع و برق‌آسای قهرمانی جهان نه تنها ریاض، پایتخت عربستان را به عنوان میزبان سال 2017 انتخاب کرد، بلکه میزبانی سال‌های 2018 و 2019 این تورنمنت را نیز به این کشور داد. این مساله طبق آنچه در سایت CHESS.COM آمده است، منجر به آن می‌شود که ویزا برای شطرنج‌بازان ایران و قطر صادر نشود.

انتخاب عربستان برای این میزبانی در حالی بود که این کشور تنها نامزد برگزاری بود، با این وجود فدراسیون جهانی شطرنج در پذیرش این کشور مورد انتقاد شدیدی قرار گرفته است. پس از این اقدام فیده، «هیکارو ناکامورا» و «آنا موزیچوک» به عنوان بخت‌های اول قهرمانی تصمیم گرفتند در این مسابقات شرکت نکنند.

مسابقات شطرنج سریع و برق‌آسای قهرمانی جهان در سال 2017 تا چند روز دیگر در حالی در شهر ریاض آغاز می‌شود که نماینده‌ای از ایران شرکت نمی‌کند. تنها ورزشکار کشورمان که می‌توانست در مسابقات حضور داشته باشد، سارا سادات خادم‌الشریعه بود که وی تصمیم گرفت شرکت نکند. ضمن این که پهلوان‌زاده، رئیس فدراسیون نیز گفته بود این فدراسیون برنامه‌ای برای حضور در این تورنمنت ندارد. البته شطرنج‌بازان قطر منتظر دریافت ویزا هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها