رییس جمهور در فرودگاه مهرآباد و در جمع خبرنگاران:

تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به قدس گستاخانه و غیرقانونی است

برای شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی؛

روحانی وارد استانبول شد

رییس جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در اجلاس فوق العاده سران و مسوولان ارشد 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی، شامگاه سه شنبه به وقت محلی وارد استانبول شد.
کد خبر: ۱۱۰۲۱۶۱
روحانی وارد استانبول شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، سران کشورهای اسلامی در این اجلاس فوق العاده ، موضوع تصمیم غیرقانونی، تحریک آمیز و بسیار خطرناک آمریکا در ارتباط با قدس شریف را مورد بحث و تبادل نظر قرار می دهند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی قرار است در نشست سران سازمان همکاری اسلامی که روز چهارشنبه برگزار می شود، مواضع جمهوری اسلامی ایران را در ارتباط با این موضوع تشریح و تبیین کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها