به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه صبح امروز(یکشنبه 12 آذر) درحاشیه همایش طلوع حقیقت و سالگرد صدورنامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رهبر انقلاب در این نامهها به دو نکته توجه داشتند. یکی قدرت گفتمان سازی و دیگری تلاشی که برای ایجاد یک تصویر نادرست از اسلام انجام شده بود.
وی افزود: البته این تلاش بسیار پیشتر از داعش شروع شده بود و ضرورت ایجاد یک گفتمان جدید بعد از فروپاشی کمونیسم مطرح کرده بودند.
ظریف خاطرنشان کرد: با به وجود آوردن داعش تلاش کردند چهره وحشیانه از اسلام را به دنیا مطرح کنند که نامه رهبری توجه به هر دو این مسائل داشت. یکی قدرت گفتمان سازی و دیگری تلاش برای نشان دادن چهره خشن از اسلام.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ