همبازی شدن دوباره مصفا و تهرانی

علی مصفا نقش مقابل هدیه تهرانی را در فیلم سینمایی واسطه به کارگردانی آرش لاهوتی بازی می‌کند. این دو 17‌سال بعد از فیلم پارتی به کارگردانی سامان مقدم دوباره روبه‌روی هم قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۰۹۹۲۰۰

به گزارش جام‌جم، محمدحسین شهباززاده، مجری طرح فیلم سینمایی واسطه با اعلام این خبر گفت: از چندی پیش با علی مصفا صحبت‌هایی کرده بودیم که نهایتا به نتیجه مطلوب رسید و او با انعقاد قرارداد، در نقش مقابل هدیه تهرانی در فیلم سینمایی واسطه ایفای نقش خواهد کرد.

شهباززاده ادامه داد: فیلمبرداری واسطه از اواخر آبان در فرح‌آباد ساری آغاز شده و همچنان ادامه دارد و علی مصفا بزودی مقابل دوربین فرشاد محمدی قرار خواهد گرفت.او افزود: ما فرم حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را هم پر کرده‌ایم و این روزها در تلاش هستیم، نسخه نهایی فیلم سینمایی واسطه را تا مهلت مقرر آماده کنیم و به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر تحویل دهیم. واسطه قصه زنی 45 ساله به نام آبان را روایت می‌کند که واسطه استخدام کارگران فصلی است.

بجز هدیه تهرانی و علی مصفا که نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند، بازیگران دیگری چون مهران احمدی، علیرضا استادی، ژیلا شاهی، صدف عسگری، رویا حسینی، لیلی فرهادپور، اکرم علمدار، امین گلستانه و سیامک ادیب در این فیلم سینمایی حضور دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها