مدیرکل منابع طبیعی خوزستان:

مالچ پاشی نفتی خسارت جانی و مالی نداشته است

مدیرکل منابع طبیعی خوزستان با اشاره به برخی شایعات در خصوص عوارض مالچ پاشی نفتی گفت: مالچ پاشی نفتی از 50 سال پیش انجام می‌شد و تاکنون هیچ خسارت جانی و مالی بر اثر مالچ پاشی نفتی ایجاد نشده است.
کد خبر: ۱۰۹۷۹۲۱

به گزارش ایسنا، احمد مطیعی در نشست خبری که در اداره کل منابع طبیعی خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مساحت استان خوزستان 6.4 میلیون هکتار است و از نظر تقسیمات پوشش گیاهی جزو حوزه پوشش گیاهی زاگرس است و خوزستان در زاگرس میانی قرار دارد.وی افزود: خوزستان دو رویش گیاهی شامل رویش خلیج عمانی که شاخص آن کنار و رویش گیاهی زاگرسی که شاخص آن بلوط است را دارد.

مطیعی با اشاره به برخی شایعات در خصوص عوارض مالچ پاشی نفتی عنوان کرد: مالچ پاشی نفتی از 50 سال پیش آغاز شده و تاکنون هیچ خسارت جانی و مالی بر اثر مالچ پاشی نفتی ایجاد نشده است .مدیرکل اداره منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: مالچ پاشی نفتی به هیچ عنوان باروری زمین را از بین نمی‌برد. تنها برگ علف‌هایی که روی زمین می‌افتد، ممکن است از بین برود ولی هنگام بارندگی همین گیاه سبز می‌شود .

وی گفت: تاکنون 75 هزار هکتار از مناطق استان خوزستان مالچ پاشی و نهال کاری شده‌اند و در کشورهای عربی نیز مالچ پاشی نفتی انجام می‌شود .

مطیعی عنوان کرد: در صورتی که روشی بهتر از مالچ پاشی نفتی مطرح شود حاضریم با مقایسه هزینه در هکتار و مسائل دیگر آن، از طرح استقبال کنیم .

کهور هیج اثر منفی بر محیط زیست ندارد

مدیرکل اداره منابع طبیعی خوزستان با اشاره به گونه درخت کهور تصریح کرد: کهور پاکستانی در خوزستان کاشت می‌شود ولی در استان‌های دیگری مانند سیستان و بلوچستان، بوشهر و بندر عباس، کهور ایرانی کاشت می‌شود و این گونه گیاهی هیچ تأثیر منفی در محیط زیست ندارد .

وی افزود: کهوری که در خوزستان کاشت می‌شود زادآوری طبیعی ندارد .یعنی اگر بذر آن به زمین بیافتد سبز نمی‌شود در حالیکه کهورهای دیگر اینگونه نیست .

مطیعی خاطرنشان کرد: تنها نکته‌ای که در کاشت درخت کهور باید رعایت شود این است که این گونه درخت در 200 یا سیصد متر فاصله با چاه‌های وسیع کشت شود. تا آب زیرزمینی را مصرف نکند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها