حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
حسن روحانی در پایان این نشست در جمع خبرنگاران از موضوعاتی چون کمکرسانی بیشتر به زلزلهزدگان، بودجه سال 97، حل مشکل سپرده گذاران و مسائل منطقهای بویژه دستاوردهای نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در سوچی درباره آینده منطقه و سوریه به عنوان مهمترین محورهای گفتوگوی نشست سران سه قوه یاد کرد.
روحانی در حالی که رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس قوه قضاییه وی را همراهی میکردند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پایه های اساسی داعش نابود شده است، گفت: راه طولانی برای مبارزه با تروریسم ادامه دارد.
روحانی افزود: کسانی که تروریسم را در منطقه ایجاد کردند به آسانی دست از آن برنمی دارند و ما باید با حفظ هوشیاری تلاش خود را در این زمینه افزایش دهیم.
رئیس جمهور درباره نشست سوچی روسیه نیز افزود: در این نشست توافق شد که باید در میدان با تروریسم مبارزه کنیم. وی با اشاره به مسائل لبنان نیز گفت: مردم لبنان بر مسائل و مشکلات همچون مردم عراق فائق آمدند.
روحانی افزود: امیدواریم شاهد صلح و ثبات در منطقه برای امیدآفرینی و توسعه برای ملت ها باشیم. وی گفت: در نشست سران سه قوه تأکید شد برای رونق اقتصادی کشور و رفع موانع فعالیت های اقتصادی، هماهنگیها افزایش یابد. / خبرگزاری صدا و سیما
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....