روایت حسن یزدانی از کمک به زلزله‌زدگان

حسن یزدانی در ارتباط با کمک قهرمانان کشتی به مردم زلزله‌زده غرب کشور گفت:‌ کشتی، ورزش ملی کشور است و ورزشی است که به نام پهلوانی و جوانمردی بین مردم جا افتاده است و ما خود را جدا از مردم و مشکلات آنها نمی‌دانیم.
کد خبر: ۱۰۹۴۶۴۱

در سفر یکروزه خود به مناطق زلزله‌زده از حدود 15 شهرستان کوچک و روستا در ثلاث باباجانی، ازگله و گهواره (دالاهو) و جاهایی که حدود 90 درصد منازل آنها تخریب شده بود، بازدید کردیم. از لحظه‌ای که این خبر را شنیدیم درصدد بودیم کاری برای هموطنان انجام بدهیم و تصمیم بر این شد برویم آنجا و اقلام و اجناس تهیه شده را به دست مردم برسانیم و ببینیم مردم با چه سختی و مشقت زندگی می‌کنند.

یزدانی درباره جزئیات بیشتر کمک به مناطق زلزله‌زده گفت: چهارشنبه‌شب در آخرین روستایی که حضور یافتیم مردمی که در سرما میان کوه‌ها بودند وقتی با ما صحبت می‌کردند گفتند همین که شما کشتی‌گیران به میان ما آمدید سبب شد ما مقداری مشکلات خودمان را فراموش کنیم و این موضوع برای ما کشتی‌گیران خیلی اهمیت داشت. مردم در این مناطق بیشتر به پتو، لباس گرم، لوازم بهداشتی و شیرخشک نیاز دارند. از مردم عزیز ایران می‌خواهم تا زمانی که این عزیزان مشکلاتشان رفع شود در کنار مردم دلاور استان کرمانشاه باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها